Готуємо з розумом: гід покупця з вибору аерогрилю

Новини України - Готуємо з розумом: гід покупця з вибору аерогрилю

У новині розповідається про роботу аерогрилю, який готує їжу за допомогою гарячого повітря та його рівномірного розподілу. Цей електроприлад також відомий як конвекційна піч. Він працює за принципом циркуляції гарячого повітря зверху донизу та назад. У новітніх моделях, які називають мультипічками або мультимейкерами, конструкція закрита. Аерогриль має свої переваги, зокрема, можливість готування з мінімальною кількістю олії, рівномірне прогрівання їжі та можливість програмування часу приготування. Проте є й недоліки, такі як більше часу на приготування порівняно з іншими приладами та невеликий об’єм чаші. При виборі аерогрилю важливо звернути увагу на нагрівальний елемент, потужність, об’єм чаші, матеріали виготовлення, додаткові функції та спосіб керування. Аерогриль можна використовувати для смаження, випікання, тушіння, запікання м’яса та риби, стерилізації банок, сушіння овочів та фруктів, готування перших страв та гарнірів. В порівнянні з мультиваркою, аерогриль вважається компактнішим та практичнішим для певних видів приготування страв.

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *